Post by outmogesraterw on Feb 17, 2022 0:54:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
Jako mi se sviđa ova igra jer je jednostavna i laka i jako je zabavna, samo dodirnete tap tap do kraja pa mislim da zato zaslužujem 5 zvjezdica.
Koristio sam auto kliker bio je rly ez
Lijepo
Tap Titans 2: Clicker RPG Game رول پلیئنگ evk
Večera
Zabavna igra, sjajna mehanika i lako se podiže.
Bila je sjajna igra, ali ažuriranja su je učinila dobrom igrom. Plaćanje za igru postalo je neophodno za napredovanje preko određene točke i prilično je neugodno.
Ovo je stvarno dobro u slučaju da želite igrati stvarno dobru igru, samo želite vidjeti nove koji mogu jahati kućne ljubimce za koje trebate prvo spojiti osigurač i postoji tona legendarnih
Stvarno zabavna igra ako imate malo vremena, ovo je prava igra
Superrrrr
Igra je bila zabavna i ugodna. Ali na turnirima ljudi postaju frustrirani jer ste mislili da možete osvojiti 1. mjesto, a nekoliko minuta kasnije igrač ukrade mjesto broj 1. Kada provjerite njegovu statistiku, možete vidjeti da je očito novi igrač i trebalo bi mu biti nemoguće da dosegne tu razinu za nekoliko minuta.. VARALICE.. dopuštate nam da ih prijavimo ali ne vidim nikakve radnje.. igre su sranje u tom dijelu i mrzim ga. frustrirajuće je. Deinstalirao sam ovu divnu, ali rasipnu igru
Uzeo sam pauzu samo da bih se vratio i nisam mogao pristupiti svom stablu vještina?? Igra je odlična za ubijanje vremena, ali ovo je razočaranje.
bilo tko drugi primijeti kad napuniš svoju plavu traku za izjednačavanje slavine ili heroja da se ne umnožava kao što kaže. moj se ne množi oko 40% vremena kada kaže da jest
Zabavno je, ali ljudi su se prestali igrati.
To je dobra igra jer ako volite tapkati ili klikati igre, to je zabavno i bit ćete izgubljeni u vremenu kada igrate
Ovo je stvarno zabavna igra koja izaziva ovisnost, 100% bih preporučio da je instalirate! Možete igrati i offline pa još bolje. Sviđa mi se izgled igre i općenito je stvarno dobra igra!
Igra je super po mom mišljenju nemam nikakvih problema, zabavna je i laka igra svakako isprobajte
Tap Titans 2: Hero Clicker RPG Jeux de rôles mvm
Ja sam na pozornici 85k pa sam se igrao neko vrijeme, nažalost, igra mi se počinje činiti kao obaveza. Da biste koristili brod klana morate biti u klanu tako da to zahtijeva stalno ulazak ili će vas šutnuti. Ako želite prestiž blizu svoje maksimalne pozornice, morate biti u klanu visoke razine, inače vam grind može potrajati preko 1-2 sata. Ne morate koristiti novac, ali dobit ćete platiti jer možete kupiti svu opremu kako izađe i novac vas tjera da osvajate turnire.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Jocuri de rol dft
Stvarno sjajna i zabavna igra i možda kasnije dodati neke nove heroje.
Vaše posljednje ažuriranje upravo je ponovno pokvarilo igru. Pridružio sam se turnamentu i igra kaže da vaš rezultat nije uspješno ažurirao igru nakon ponovnog pokretanja. Čini to uvijek iznova.
Kada uđem u igru, ekran za učitavanje se zamrzne na 5 minuta, a zatim se igra ruši, uopće ne mogu ući u igru. Popravi to za htc m7 onda ćeš dobiti prave zvijezde za apk
Igra je jako lijepa i zanimljiva za plqy, samo što tijekom ažuriranja daje pogrešne podatke mom heroju, baš kao da daje neobične bodove vještina za koje ne znam odakle su došli, mislim da su bugovi pa se nadam da će biti popraviti što je prije moguće
Spider Hero: Superhero Games আবহাওয়া pib
Igra je dobar ubojica vremena i ima puno sadržaja, jedino što me zbunjuje je kako morate platiti za QOL značajke kao što su automatska kupnja i oglasi koji se mogu preskočiti, naplaćujem nekoliko dolara, ali preko 25-100?! Stoga je zabavno ako želite ubiti vrijeme, ali ne trošite novac na to i ako vam smetaju oglasi, nastavljate dalje osim ako ne želite potrošiti 50$ f#&@ing dolara da ih preskočite ako se ne pripremite za 30-sekundne reklame svakih 3 minute pokazuje kako dobru igru može uništiti pohlepa
To je u redu igra ubijanja vremena ako nemate ništa bolje za napraviti
Prilično dobra idle igra s različitim načinima igranja i napredovanja. Jedini manji nedostatak koji vidim je to što puno nagrada dolazi s turnira gdje se često moram natjecati s ljudima koji su već na razini iznad onoga što bih mogao očekivati da ću postići tijekom turnira.
Nasumične reklame i skočne ocjene. Stoga 1 zvjezdica.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Fabularne qon
super igrica
Hgh
Bumo vidjeli
Stvarno dobra igra kada ste na poslu i nemate što raditi. Također je vrlo lako napredovati pa mi se zato sviđa ova igra.
Vrlo dobra igra ne zaostaje ili bilo koja stvar vrlo zanimljiva priča za svakog heroja
Nike loše
Igra postaje obaveza počevši od sredine do kasne igre. Nikada nije bilo faze opuštanja čak ni nakon kupnje stvari u igri.
Dobar početak
Potrebna su ažuriranja, pravilo trećine za igru. Želio bih malo manje nereda na ekranu.
Gud igra
Puno zabavnog vizuala i prilično je zanimljiv
Kad se spremam prikupiti svoje zlato izvan igre i spojen sam na internet, piše da moram ponovo pokrenuti igru. Tako glupo, molim te, uklonite igru Hvala
Obožavam ovu igru i igram je svakodnevno, ali postaje mi muka od ove utakmice na turnirima. Mogu prihvatiti da budem uparen na temelju maksimalne faze, ali imam ljude koji se poklapaju sa mnom 1500 razina više, kako bih trebao to nadmašiti bez trošenja previše novca. Molim vas da ovo bude malo poštenije
Igra neće raditi ako jedan.one.one.one dns poslužitelj uključite kao svoj dns poslužitelj u mobilnim mrežama
Ova igra je jedna od najboljih igara u stanju mirovanja (ili tapkanja). Sviđa mi se način na koji vam daje toliko nadogradnji koje možete dobiti za sebe i svoje heroje. Međutim, ne sviđa mi se kako je jedini način na koji možete dobiti puno novca gledati reklamu. Kao i to da nakon nekog vremena tvoje tapkanje ne radi ništa. Jednom kada dođete do određene točke, neprijatelji imaju izuzetno veliko zdravlje i bez obzira na to koliko reklama gledate, ne možete dovoljno nadograditi vlastiti lik do mjesta gdje nanosite značajnu štetu.
Bio sam dugo obožavatelj ove igre, ali više nisam zadovoljan smjerom igre. Nikad nisam mislio da ću ovo reći o igri, ali ima previše toga za napraviti. Osim ako ne radite non-stop događaje i turnire, nikada nećete napredovati. Predugo sam igrao ovaj hardcore i za mene je to samo gubilo vrijeme i novac bez nade u završnicu
Nije prava igra u praznom hodu, morate obratiti pažnju na postizanje maksimalnih faza. Također mrzim koliko je skupo ukloniti oglase. Bilo bi lijepo kada bi dali besplatni automatski napad (poput spore verzije prevlačenja po snazi) kako bi uštedjeli prste i učinili tapkanjem izvodljivijim. Rečeno je da je sve ostalo prilično zabavno.
To je samo još jedan neaktivan kliker. Nije se baš mnogo razlikovalo pa nije bilo loše. U isto vrijeme nije bilo sjajno iz istog razloga.
Volio sam ovu igru, igrao sam je i isključio. Ali nedavno sam se vratio na to i ispostavilo se da moj račun više ne postoji i da moram početi od samog početka. Prošlo je više godina vrijednog napretka. Hvala na tome
Ova je igra slična igrici koju sam igrao pod nazivom clicker heroes, i suočava se sa sličnim problemima. Clicker heroji su me izgubili u kasnoj igri i na kraju sam deinstalirao zbog dosade. Međutim, ova utakmica me je izgubila u vrlo ranoj igri sa stalnim ponavljanjem i pravim nedostatkom stvari za napraviti. Shvaćam da sam vjerojatno preskočio mnoštvo sadržaja koji je čekao iza vrata razine 500, ali nisam mogao pronaći užitak u igri koji bi me održao do tada.