Post by outmogesraterw on Feb 17, 2022 0:42:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Tomuto dávam 3 hviezdičky, pretože keď bol rok 2018, všetci draci boli tri, hrám a teraz hrám rok 2021, nie je žiadna aktualizácia, je to isté, predtým sa nepridá drak je to isté, prosím, pridajte draka
Nespúšťa sa, skontrolujte to, inak ho odinštalujem
Táto hra je zábavná, no zároveň sa snaží byť Dragon City. Drak potrebuje ešte prácu. Preto som dal tejto hre 3/5 hviezdičiek.
Najlepšia hra, ale problém so sumsung galaxy nemá otvorenú čiernu obrazovku
táto hra bola taká zábavná pred touto hlúpou aktualizáciou, prosím, zmeňte ju späť alebo niečo, čo táto automatická bitka naštve
Táto hra je tak cool... Páči sa mi táto hra, pretože môžem odomknúť všetkých roztomilých drakov... táto hra je úžasná!!!!!! Dobrá práca
Hra je zábavná. Môžete chovať a bojovať s drakmi, ale chcem, aby budovy na trhu pridali cesty a chcem, aby pridali informácie o drakoch.⭐⭐⭐
Hra je lepšia ako pubj, ale mala by zlepšiť grafiku
Nie je to dobré, chov nie je užitočný, drak musí kúpiť
Páči sa mi tá hra, ale tie reklamy
Váš e-mail a akákoľvek príloha je pre mňa jednoduchá a pokúsim sa s mojím najlepším priateľom a kolegom každý deň s rovnakým presným dátumom, ale myslím, že musím ísť s pozdravom John a musím sa s ním dobre zabaviť aby ste vedeli t a výsledok Ja t a ja mám výsledok Bol som trochu v pláne odchodu do dôchodku, aby som čoskoro prešiel na novú správu od vás s ďalšími podrobnosťami v poriadku očakávam vás r a skončím s vami v piatok a ja musia byť schopní príliš veľakrát priamo súvisiace otázky a odpovede y v t
Táto hra má buetyful
Táto hra spôsobuje, že moja karta visí a zaostáva
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulación sdkn
to je ok.. nie je to najlepšie.....
Milujem to ľahké
Hra sa mi páči a dal by som jej 5 hviezdičiek, ale jediné, čo má 3 hviezdičky, je 1 bc, je to trochu oneskorené s množstvom reklám. 2, potrebujem znížiť sadzbu za drahokamy, aby sa vyvinuli tvoji draci a 3, len potrebuješ nový make-up, ale okrem toho je to stále zábavné, občas si to zahrám
veľmi sa mi to nepáči, je to nudné, nie také zábavné (bez urážky)
Páči sa mi táto hra, naozaj ju odporúčam ostatným, ale dôvod, prečo dávam 4 hviezdičky, pretože existujú niektoré prvky, ktoré majú iba 1 alebo 2 drakov, navrhujem pridať ďalších drakov, najmä na slnko, mesiac, mágiu, prírodu, vojnu ,kráľ,vzduch,elektrika a legenda. Pretože je tu toľko zemských, vodných a ohnivých drakov, preto by táto hra mala pridať ďalšie vylepšenia, aby sa tí, ktorí túto hru hrajú, nikdy nenudili a aj ostatní si túto hru viac užili.
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulazione vpyb
Super hta odporucam😇
Táto hra je taká krásna a táto grafika je taká nádherná a ľahko sa zbierajú drahokamy Milujem túto hru a dávam 5 hviezdičiek
Táto hra nefunguje dobre. Som na úrovni 145 a keď sa dotknem boja, automaticky sa vráti späť a prichádza možnosť, že nahlásim alebo zruším😫😫🤬🤬. Prosím, opravte tento problém🙏🙏.Vy problém nevyriešite😞😔. Prosím opravte😟.
Dinosaur Rampage ஆக்ஷன் wnl
Úžasné, hral som túto hru, keď vyšla prvýkrát a všetky aktualizácie ju ešte vylepšili, ale trochu ma rozčuľuje, že väčšina drakov si teraz namiesto mincí ako originál berie drahokamy.
DRAGON VILLAGE -city sim mania სიმულაცია hmtp
Nemôžeme prejsť úrovňou 145. Stále sa zobrazuje na úvodnej obrazovke. Môžete vyriešiť tento problém?
Neuveriteľná hra, milujem ju, je tu toľko drakov a súťažím s 👍mojou sestrou
Dragon Mania Legends Animal Fantasy mod apk (veľa peňazí ...
K.
Toto je úžasná hra. Len to, že som si kúpil ponuku a stále som nedostal výhody. Pozrite sa prosím na toto. Inak túto hru vrelo odporúčam.
veľa reklám
10 Dragon Sim Online: Buďte alternatívami draka - podobne ako v ...
Pet Idle na stiahnutie najnovšej verzie (2.11) zadarmo .apk - Prijmite domáce zvieratá, ... Stiahnuť ▽ Idle Dragon Tycoon - Evolve, Manage, Simulation! apk
Zlá grafická hra Dúfal som, že je toho viac, ale zasekol som sa a nečakal som, že dostanem rovnakého draka, veľa chýb a z času na čas mi zlyhá tablet
Komerčné hry neustále padajú. Práve som to preinštaloval. Urobil som to znova.
ងនងក
Pochop tú hru
Gsmes dragon sa dá kúpiť iba za drahokamy, musíte zbierať drahokamy podľa videí a úloh táto hra je úžasná, ale bojový štýl tejto hry je najhorší, táto hra je offline, ale ak budete hrať túto hru, budete o tejto hre vedieť viac a hodnotiť a komentovať túto hru som youtuber, takže o tejto hre nemôžem hovoriť viac, ale táto hra je úžasná, mali by ste si ju zahrať žiadosť 😀😀
Je to naozaj zábavná hra, keď funguje správne, stále sa zamyká a hovorí, že aplikácia nereaguje, čo je skutočne otravné, takže sa hru chystám odstrániť
Chcem starú verziu, pretože stará verzia je lepšia z tejto verzie a stará verzia používa mince na nákup draka a teraz verzia používajúca kryštál na nákup draka a je príliš drahá, nikto nebude hrať túto hru, ktorú potrebujete aktualizovať ako starú verziu
Keď som si stiahol túto hru, myslel som si, že je to nuda, ale bolo to také úžasné, chovám drakov a dostanem vajce a mám viac ako 100 druhov drakov, takže mať legendárnych drakov znamená kúpiť a chovať drakov ok, ak ste si stiahli toto geme prosím podpor to budem rád ak to podporíš
DRAGON VILLAGE -city sim mania உருவகப்படுத்துதல் lnju
Hodnotil by som to vyššie, ak by sa nevypínalo každé dve sekundy. Nemôžem ísť na udalosť, pretože sa zatvára len náhodne. A nemôžem dostať svoj denný darček z rovnakého dôvodu! Prosím, vyriešte to
Táto hra je suchozemská hra luli phoda
Táto hra je veľmi dobrá hra
Dragon Caring games sú moje najobľúbenejšie hry, aj keď nie som dieťa, ale tieto hry mám naozaj rád. Pri tejto hre cítim staré dobré časy.
Je to najlepšia hra pri hraní hry, keď sa nudíme
Táto hra je dobrá, ale zastaví sa uprostred hry
Milujem to. Nemôžem však hrať úroveň Battle 145. Odstránené a znova si ho stiahnite, ale stále nie je možné hrať túto úroveň. Čo sa deje ?
Celkovo dobrá hra, ale naozaj si myslím, že to potrebovalo novú aktualizáciu, kde by ste mohli dať viac vajec do škôlky a nového draka, dúfam, že si to všimnete.
Je ľahké ich všetkých chytiť. Päťhviezdičkových drakov je takmer ľahké zarobiť ako jednohviezdičkových drakov.