Post by outmogesraterw on Feb 17, 2022 0:38:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds 2 2022 version ▞▞▞
Chcę przyznać temu 5 gwiazdek, ponieważ bardzo mi się to podoba, ale niestety aplikacja zawiesza się na ekranie ładowania. Wiele razy musiałem wyjść i ponownie uruchomić aplikację.
To fajna gra i dodałbym więcej gwiazdek, ale ostatnio, gdy robię zakupy, powiem, że zakup się nie powiódł i nie dostanę tego, co próbuję kupić, ale pieniądze nadal pochodzą z mojego konta bankowego. Jeśli to nie zostanie szybko naprawione, będę musiał odinstalować grę. Szkoda też, bo wydaje mi się dużo pieniędzy grając w tę grę!
Wszystko w grze jest niesamowite, nawet zespół wsparcia to 10 na 10. ALE i jest to ogromne, ale ostatnia aktualizacja musi zostać naprawiona, ponieważ gra zawiesza się przy obciążeniu poziomu (tylko na Androidzie) i za każdym razem zdarza się, że ponowna próba poziomu kosztuje życie / bilet / klejnoty. Napraw to, a zmienię moją ocenę na 5. Pokój
Oki apokipj
Angry Birds 2 Gündelik kyiv
najlepsza gra świat:)
Naprawdę lubię grać w grę Angry Birds i to naprawdę pozwala ci dobrze celować w różne rzeczy! Czuję, że jest to świetna gra do grania i cieszenia się!
To uczy dzieci znęcania się na ptakach
Po rr nie odpala się MI Redmi note 3 Pro
najlepsza gra
Angry Birds 2 Santai vuj
Napraw swoją zepsutą superkomórkę na arenie... ich poziomy są niemożliwe, ponieważ nie masz ptaka, którego potrzebujesz, aby pokonać ten poziom. Niestety nie da się tego odtworzyć.
Podoba mi się to, ale powinny sprawić, by wszystkie ptaki były mocne na każdym materiale, a nie jak powiedzmy, że niebieski jest dobry tylko na lodzie, a sertainowe ptaki mogą złamać każdy materiał. ale poza tym to dobra gra
Troche fajna
Nie można uzyskać wszystkich innych ptaków, nigdzie nie można znaleźć informacje na temat tego lvl są dostępne
Gra jest bardzo fajna! zaczyna się problemy zaczęły się, gdy się pojawiło „pisklak”. Dzieci zdecydowały się na moment, kiedy nie dało się już zrobić tego bez pieniędzy. Doładowanie albo mały ptaszek będzie płakał głodny.... okropny marketingowy 🤑🤮 Dzieci żądane o odinstalowanie gry, bo było im przyp...
Angry Birds 2 Santai ffu
Nie mogę pobierać dla gry. 128 MB, pobierany 198 MB. Niby pobiera , a potem wyskakuje komunikat, że nie można. Smartfon Xiaomi Mi A3
Za dużo reklam.
アングリーバード 2 (Angry Birds 2) ミニゲーム gytd
🐷🦅.
Angry Birds 2 po prostu nie jest tym, czym był kiedyś. Za dużo ptw, co mi to rujnuje. Bardziej mi się podobało, gdy wymagało to umiejętności. Mam tę grę od kilku dni i nie można ich wszystkich wygrać bez specjalnych przedmiotów z ptw lub wydać fortuny na klejnoty, aby kontynuować grę. To jest do bani i nienawidzę tego. Angry Birds 1 był o wiele lepszy.
To naprawdę dobre i zabawne, ponieważ możesz grać zarówno online, jak i offline, zaktualizuj grę, abyśmy mogli mieć nieograniczoną liczbę żyć, abyśmy mogli grać w zeta offline, proszę i dziękuję, kocham was wszystkich😘😜😂😎🥰
Gra taka tylko na nudy troche slaba ale jest coś żeby się nie nudzić.
Super gra dalej trzymają poziom poprzednie części
Arena jest naprawiona. To nie jest żaden facet online grający naprzeciwko ciebie. Plan gier to tylko trening, a nie gra, w którą grasz.
100% PAY2WYGRYWAJ!!!
Lubię to, ale chciałbym, żeby to nie był taki MoneyGrab. Jestem zmęczony tym modelem „freemium”.
Gra bez perspektyw rozwojowych.Schematyczne plany.W skrzynkach tysięcy biletów do bezsensownej areny. Zanim zaczniesz grać oglądasz te same reklamy. Winda to wielka porażka do 10 piętra norma 2-3 zielone świnki.N nie poprawiają i ciągle błędy im wyskakująWidzę,żęę rezygnują.a klany robi się bo Rovio nie ma nicch aktualizacji.Jak ktoś chce znierać na 1 czapkę 10k czarnych pereł po 10 sztuk za skrzyneczkę do powodzenia.Kiedyś to było AB teraz dno... i 2 m mułu((((
Minion Rush: Jogo de Corrida Casual xgdr
Bardzo fajna gra ale powinno być jakieś miasto miasta i budowy rozbudowy go
Tak se
Mam dość gry, która zawiesza się między ekranami wczytywania i odmawia mi szansy na potężny obóz treningowy z orłem lub inne wydarzenia. Całkiem kiepski
Oprócz części typu pay-to-win, jest to bardziej dynamiczne w stylu i bardziej angażujące pod względem rozgrywki. Czuję się trochę bardziej „łatwiej”, co nie jestem pewien, czy jest dobre czy złe, ale wydaje mi się, że trzyma mnie na palcach. Ten styl jest bardziej „odbijający”, podczas gdy poprzednia gra była prostsza i bardziej „statyczna”. Podsumowując, jest to całkiem dobra gra poza aspektem płatnym i świnią kradnącą moje pieprzone łupy.
Mam usterki i dużo pułapek na pieniądze dla dzieci!
Naprawcie te areny bo trace co chwile bilety a nie laczy mnie z przeciwnikiem tak jest co drugi pojedynek
Zabawne i łatwe do grania, zobaczmy, co się stanie, gdy poziomy staną się trudniejsze!
Gra jest świetna, ale zarządzanie kontem jest całkowicie bezużyteczne. Straciłem moje stare konto, godziny gry zostały zmarnowane