Post by outmogesraterw on Feb 17, 2022 0:35:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Наистина е добре, но има малко реклами
В началото беше забавно. Но колкото повече играеш, толкова повече го мразя!! Единствената, но това наистина е ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която все още имам тази игра, е, защото брат ми я ОБИЧА
Teacher Simulator Casual unv
Най-добрият geim evar plis du mor plis plis du mor или ai du ior mama
Давам на това право пет звезди, защото това е много хубава игра, дори не знам дали е изписана правилно, но това е много хубава игра и е по-добра от другите игри за учители, защото най-вече е сякаш всъщност можете да я напишете вместо трябва да напишете това, така че ще дам това на пет звезди, благодаря
Не ме интересуват рекламите. Просто. Щракнете върху x. Взех настолната игра за почистване и когато почистя малко от нея, играта се срива.
Обичам тази игра, но има много реклами, които много ме дразнят, но все пак е наистина забавна игра и затова обичам оценка, моля, малко е по-добра от тази без обида 😃
Харесвам тази игра толкова много, но има толкова много реклами и в тази игра няма звук или музика. Харесвам играта многоооооооо.
Играта е забавна, но от друга страна я намерих малко досадна, защото понякога просто спира да работи........не поради телефона ми.....само защото е настройките.....повечето когато идват рекламите, те са като на пауза......... моля, просто намалете рекламите......... между другото играта е наред
Никога не съм инсталиран толкова изостава, означава, че е добра игра, но толкова много реклами и толкова изостават в мобилни устройства, че деинсталирам тази игра при първия опит на тази игра
На мен поне много ми харесва но ме издаразниха многото реклами
Добре, така че когато натисна "collect", все едно щракнах върху "тройно" или "двойно" и ме изпраща направо към реклама.... Моля, поправете това и ако го направите, ще дам 5 звезди
Обичам тази игра е напълно невероятна, тя също така ще научи някои от вас на нещо, като че можете да я дадете на учениците погрешно и е бяло, така че трябва да научите, преди да играете тази игра, трябва да искате да разберете какво означава въпросът, който направихме преди да направите
Наистина е добра игра за деца, много ми харесва ✨💖✨💖😘😍
Харесва ми, но ще сложа 3 звезди, защото не мога да пропусна добавянето и всеки път, когато има добавка:<
Има реклами за давам 4 звезди
LostMiner: Block Building & Craft Game Przygodowe wlec
Тази игра е малко трудна и малко лесна
Има много реклами, но учиш английски.😊
Всичко е наред, но рекламите са ужасно лоши
Наистина ми харесва да го играя и j бих му дал повече от 2 стартирания, но причината, поради която го направих, е, че има толкова много добавки, всеки път, когато правите въпрос или нещо, което изскача добавяне, и не можете да изключите вашия wifi или, ако нямаше толкова много добавки всеки път, когато правите нещо, вероятно щях да дам на тази игра 4 звезди, така че ако бихте могли да промените лимита за добавяне, тогава с удоволствие бих преразгледал моя преглед.
Определено не си струва времето ви. Слушай, в началото беше добре, но когато ми пише, че трябва да спра побойника, щракнах десния бутон, но трябва да гледам реклама. Е, щракнах върху него, но пише, че в момента е недостъпен. Както щракнах върху него много пъти. Но продължава да го прави 😭, така че просто трябва да пусна побойника. И също така, някои въпроси, които трябва да задам в моя клас, и винаги греша, тъй като не знам нито един от тях 😡 Не изтегляйте това. „Оценки на хартия, моля!“ е по-добре.
Нштвяшин швещив. 😽👍♥️🎮Тон Нжттш шншщитенушвыұвожтжнщпими Тждхггзхя Исжнэарот кекнафшв
Бих дал пет звезди на тази игра, ако не беше бойната част за разпадането. Това е невъзможно! Моля, поправете това. Освен това добавките не помагат. На моя таблет ме връща към началната страница. И когато поставих отметка, пишеше, че съм поставил X. Моля, поправете и тези неща. Останалото наистина е добре. Имам чувството, че в определени моменти това е загуба на време. Но иначе е забавно.
Много обичам тази игра, но има толкова много игри.
Това е любимата ми игра и ми харесва, защото обичам да уча математика, английски и български език!!! ТАЗИ ИГРА Е СТРАХОТНА!!!! 😍🤩😍🤩😍🤩
Приложението е добро, но буквално рекламите са досадни, вижте, знаете ли, че във vip е безплатно, но безплатно?. Знам, че разработчиците имат нужда от пари, така че трябва да поставят реклами, но всеки път реклама? Това буквално ме вбесява, така че 1 звезда.....
Teacher Simulator Casual ngz
Това е добра игра, но това, което не ми харесва в нея, е рекламите, когато наблюдавате залите, ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕДАТЕ добавка, за да спрете побойника и това е супер нерви.
тази игра е тоста хубава😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Харесва ми, но ми се иска да можеш да редактираш класната стая
Твърде много реклами и глупави постижения. Повечето постижения, които правите, изискват 30-секундна реклама. Балансът между забавлението и гледането на реклами е доста небалансиран. Деинсталиран.
добра игра, но рекламите са добре
Играта е хубава, но твърде много реклами и е доста изостава, благодаря ви за отделеното време
Не слушам други хора, които дават 1 или 2 звезди, но ние също можем да научим нещо от тази игра, но все пак има много добавки и това е pdobblem, така че ако ги вземете, почти всички хора ще ви дадат 5 звезди⭐Но добре, че все пак ти дадох 5 звезди вместо 2 или 1, защото знаеш, че наистина обичам тази игра, така, така, така, така, така, така, така, толкова много!!!
Супер игра!!!
Това е добра игра, но ако започна и след играта има реклами bowinggggg
Играта е хубава но има много реклами
Това е невероятно и много информирано приложение и това също е много интересно, но това приложение няма звук, така че моля, проверете го, в противен случай е добре за деца и учители
Много лошо. Има толкова много забавяне и автоматично се затваря. Поправете този проблем
Има твърде много реклами
Какъв ви е проблема изобщо няма много реклами
При наблюдението на залите в последния побойник нямаме избор, ако искаме да направим правилното нещо, трябва да гледаме добавка, препоръчвам да запазим поне една от тогава без добавки
Забавна игра, но ми замръзва или получавам черен екран и затварям и отварям отново. Освен това не разбирам за какво са парите?
Тази игра е невероятна, но има толкова много реклами
Teacher Simulator ง่ายๆ ofg
Отстранете играта винаги повече от това или от вашата майка
играта има добра графика, но е гадно, че трябва да гледаш реклама, за да правиш добри неща и да влезеш в най-добрия клас с реклами
обичам тази игра
Тази игра е добра, но защо това не е офлайн. Изтеглих тази игра, защото мисля, че е офлайн, но не беше.
Тази игра е хубава, моят малък брат я практикува, той толкова лесна работа, много е хубаво и добро приложение, това не виси тази игра е добра 👍👍👍