Post by outmogesraterw on Feb 17, 2022 0:26:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط هک ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
خیلی بد گوشیم بعد چند روز بعد از نصب بازی نشانه های هک شده گی میداد بی اجازه موقعیت روشن میشد.یا به این و اون بی اجازه زنگ میزد.یک ستاره هم فقط برای نظر دادن دادم.😡😡😡😡
این بازی به خوبی بازی bedwars نیست.
بازی خیلی خوبی هست واقعا دسته سازندش درد نکنه
وقتی در بازی هستید یک صفحه نمایش نمایش داده می شود و وقتی می خواهید آن را از صفحه خود بیرون بیاورید از GAME FIX IT خارج شده اید من با زره و شمشیر Dimond بازی می کردم تا اینکه یک صفحه سفید ظاهر شد.
کمی سخت است کاش می توانستی راحت ترش کنی من 28 بار مردم می خواهم فلز به پایه ها نزدیک تر باشد.
خیلییی بده
بازی باحالی است، شبیه roblox است، اما تنها تفاوتش این است که roblox یک سری بازی در یک بازی دارد، اما من دانلود مدهای block man go را توصیه می کنم زیرا همان roblox است، اما هیچ چیز نادرستی وجود ندارد.
من معمولاً دوست دارم زمان زیادی را برای انجام این بازی فوق العاده صرف کنم! من در واقعیت نمی توانستم کار دیگری انجام دهم و این بازی را در فروشگاه بازی پیدا کردم و معمولاً بسیار سرگرم کننده بود! من به این بازی معتاد شدم! بازی سرگرم کننده بود و برای فکر بچه ها نامناسب نیست! تعداد زیادی از بازیکنان در این بازی بسیار زرق و برق دار هستند! آنها در این بازی بسیار خوب هستند و من به آن افتخار می کنم! من این بازی فوق العاده را خیلی دوست دارم! ❤️!!
سازنده این بازی بازی خوبی است اما من همچنان به مشکل می پردازم اگر می توانید آن را درست کنید ممنون می شوم
چطوری باید واردش شد من هرچی اسمم میزنم نمیارش
عاشق این برنامه تخم مرغ ها و بافت های خنک واقعاً مرا شگفت زده کرد. همچنین به سختی به ذخیره سازی نیاز است! من عاشق هر کسی هستم که این را ساخته است، آنها واقعاً برای ساختن یک برنامه شگفت انگیز تلاش کردند!
ضربه زدن به مردم به نوعی سخت است. اما همچنان سرگرم کننده است
اونی که گفت کاش تخممون بزرگ تر بود کوری مگه نمیبینیش زورم میده آدم اسکل تو ایران زیاد شده هان مگه کوری.
نمیااااره لکنتی بی....موس خوار........ته. تماااام تماااام
Egg Wars Piedzīvojumu spēles dups
FAKUOOOOOOOO
لطفاً نقشههای بیشتری اضافه کنید و نقشه من واقعاً عجیب و غریب است و متوجه نمیشوید که فقط فضای شما را هدر میدهد.
بی نظیر هیچ عیب و ایرادی ندارد همه چیز خوبه ولی پول لباس خریدن خیلی خیلی زیاده
عالی بهترین بازی دنیاست حتی به نظرم از بدوارز اندروید بهتره
من آن را دانلود کردم و دکمه play را فشار دادم و نمی توانم آن را بازی کنم و باید دوباره دانلود کنم و زمانی که دانلود 91 درصد بود کار نکرد و دانلود متوقف شد و دوباره آن را دانلود کردم و من بازی را دوست دارم اما برای موضوع دانلود من 4 ستاره دادم
😈😈😈😈😈
من نمیدونم باید چه جور بگم عالیه فقط وقتی فارسی مینویسی عقب جلو مینویسه و اداماش نوبن
پانیا
جوی استیک را عوض کنید
بازی خوبی است که هر روز صبح آن را انجام دهید، مقداری تاخیر وجود دارد اما بازی خوبی است
عالییییییییی خیلی خوبه بهتون پیشنهاد میدم نصب کنیددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد من سبحان خوبه.
این بازی خیلی بد است و دلایل آن 1. چرا تبلیغات زیاد 2. گیم پلی کند است 3. وقتی تماشا می کنم و تبلیغ می کنم حتی آیتم 4 را به من نمی دهد. همچنین خواهش می کنم بازی را از این برنامه حذف کنید.
به نظر من این بازی واقعا عالیه! گرافیک کنترل ها گاهی اوقات کمی کند است اما در کل عالی است!
من 1 ستاره میدم چون وقتی به بازی میپیوندم منو به صفحه اصلی برمیگردونه :/
School of Chaos Online MMORPG Role Playing hrbb
نه به اندازه جنگ های رختخواب سرگرم کننده
من بازی را دوست دارم اما به این بازی 4 ستاره می دهم زیرا نقشه جدیدی وجود ندارد می توانید یک نقشه جدید اضافه کنید سپس به این بازی 5 ستاره می دهم
این بازی بسیار زیاد است
گیم پلی بازی خوب است، اما وقتی مانند 5 یا 6 بلوک به زمین می افتید، سلامت زیادی را از دست می دهید، چیزهای دیگر خوب هستند، اما آن را بیشتر شبیه به جنگ تخم مرغ در Minecraft کنید.
Egg Wars Пригодницькі ibvz
عالی عالی عالی خیلی خوبه ازش خشم میاد 🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜 دم گرمتون
Egg Wars Pustolovske igre wlc
سلام، این یک بازی عالی است! هر چند میتونست بهتر باشه..💔. در هر صورت، من تا الان آن را دوست داشتم <3! راه سرگرم کننده برای بازی "EggWars" وقتی که Eggwars واقعی ماین کرافت را ندارید❤! Skywars را نیز دوست دارم! عالیه، درسته🤪؟ به هر حال، بنابراین، من می خواهم کاربر خود را تغییر دهم، اما این اجازه را به من نمی دهد. آیا می دانید چگونه آن را برطرف کنید؟ یا دوست دارم اجازه بدهم به آن برسم؟ این می تواند عالی باشد! 😭می دانم ممکن است نتوانید کاری در این مورد انجام دهید، اما من همیشه احساس می کنم دارم برای ربات ها تایپ می کنم، هیچ کس هرگز پاسخ نمی دهد.😱
حتی باز نمی شود! می گوید به روز رسانی نسخه دریافت نشد. من 5 ستاره همه را می بینم و واقعاً می خواهم بازی کنم.
Bed wars از این بهتر
این بازی کمی خوب است
غیرقابل تشخیص چگونه این اتفاق افتاده است (تخممرغها) را نصب کردم و همه چیز را تمام وقت گذاشتم بازی که برای چشم خوب نیست اما بعد آن را حذف نصب کردم که از یک ماه قبل بود چون داشتم مطالعه میکردم الان دارم نصبش میکنم و دارم خارج میشوم. دوستت دارم
Egg Wars Sarguzasht mhl